Besøg os

Besøg os på Samsø i Permelille og Tranebjerg

Færge

Fra Jylland sejler der færge fra Hou ved Odder til Sælvig på Samsø. Sejltiden er 1 time og færgen sejler flere gange dagligt. Fra Sjælland sejler der færge fra Kalundborg til Ballen på Samsø og sejltiden varer 1 time og 15 minutter. Fra færgehavnene går der bus til Permelille. Man kan også leje cykler i havnene.

Biltur

Butikkens varetegn er øens eneste vandtårn. Dette tårns ses fra Samsøs hovedvej. Permelille ligger midt i mellem byerne Tranebjerg, Pillemark, Kolby, Ørby og Brundby. Der er parkering lige ved butikken.

Lokale busser

Permelille Bussen kører direkte til og fra butiksdøren i Permelille. Tjek tider her: http://www.visitsamsoe.dk/bus-pa-samso-nr-131/

Sejlbåd

Pga. Samsøs centrale placering midt i Danmark sejler mange i lystbåd til Samsø. Der er havne i Ballen, Langør, Mårup og Kolby Kås foruden Sælvig, der kun er færgehavn. Der går bus fra alle havne direkte til butiksdøren i Permelille og der er desuden gode forhold for cyklister på Samsø. Afstanden fra Ballen til Permelille er 4,7 km. Fra Kolby Kås til Permelille er der 3,9 km. Fra Mårup til Permelille er der 19 km. Fra Langør til Permelille er der 15,9 km. Og fra Sælvig til Permelille er der 7,2 km.

Turistbustur til Samsø

Det er ofte muligt at komme med en turistbus til Samsø. Forhør hos busselskaber og rejsearrangører om deres ture til Samsø, og spørg også om bussen besøger gårdbutikken i Permelille.

På cykel

Det er populært at cykle rundt på Samsø, og man kan nemt leje en cykel eller få sin egen med på færgeoverfarten.

Fly

På Samsø er der en flyveplads. Forhør her om mulighederne.

Shop online til Ø priser